Move over Boomers, Generation X, Y and Z, it's time for Generation IT!

Generation IT

8:30, je wekker gaat en na twee keer snoozen besluit je lekker rustig te beginnen aan een nieuwe dag. Je pakt je telefoon en opent jouw favoriete nieuws website. Elon Musk heeft net de eerste personen met een commerciële vlucht de ruimte ingeschoten lees je, gaaf... Je checkt nog even snel jouw blockfolio en ziet dat jouw crypto's 12% in de plus staan, nice, dat wordt gratis lunchen vandaag. Terwijl je onder de douche staat, vraag je google naar de temperatuur van vandaag. Waar vanuit je een mooi advies krijgt of het dan toch echt weer eens tijd is voor de korte broek (of ben jij een 24/7/365 drager? Respect).

Je ontbijt vandaag niet, een collega raadde je intermitted fasting aan en dat bevalt je beter dan verwacht. Het eerste kopje koffie stel je ook nog even uit, want daar op kantoor staat een heerlijke machine voor je klaar om jou van een piekfijne dosis cafeïne te gaan voorzien. Je zet jouw favoriete playlist aan, stapt op de fiets en voelt dat het korte broekje toch wat enthousiast was, verdomme Google.

Na een rit waarin je nog steeds niet begrijpt dat ze geen slimmere oplossing hebben voor de stoplichten onderweg, kom je aan op het kantoor. Het team is nog niet binnen, dus je hebt het rijk voor jou alleen. Je zet een lekkere kop koffie, verbindt jouw playlist nog even snel met het geluidssysteem en onthaalt jouw collega's stuk voor stuk met 'alweer, ja alweer die muziek'.

Als het team binnengedruppeld is start de scrummaster de daily standup, je loopt op schema met de sprint en ziet ruimte om een collega die achterop raakt te helpen. Zelfs samen kom je er niet helemaal uit en na een hulpvraag bij de senior van het team, leer je in 5 minuten meer dan de afgelopen 1,5 uur zelf proberen. Yes, dit is gaaf.

Je vliegt door de rest van de ochtend heen, wat goed uitkomt, want in de middag woon je een training bij als onderdeel van jouw certificering traject. Microservices dit keer, interessant! Met een gezellig drankje sluit je deze topdag met een paar collega's af om vervolgens terug op de fiets te stappen, met datzelfde korte broekje, diezelfde playlist, nee weet je wat, ze hebben gelijk, tijd voor wat nieuws.

Klinkt dit als een dag invulling waarvoor we jou om 8:30 wakker mogen maken? Kom ons dan vooral even opzoeken tijdens de HBO-ICT beurs, krijg je meteen een kopje koffie van ons.

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »