Verbindende ICT voor de eerstelijnszorg

PharmaPartners

Waarvoor we ons bed uit komen...
Verbindende ICT voor de eerstelijnszorg. Dat is wat we bij PharmaPartners doen. Dat gaat verder dan het leveren van de best werkende ICT-oplossing alleen. Voor ons gaat dat over samenwerken met onze klanten, de zorgverleners in de huisartsenzorg en openbare farmacie. Zodat zij op de juiste plaats en tijd over de juiste informatie beschikken. En de beste zorg kunnen leveren aan de patiënt, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. In verbinding met onze klanten ontwikkelen we innovatieve oplossingen, die echt waarde toevoegen. Voor de eerstelijnszorg, de maatschappij én patiënten!

Familiebedrijf
Van oorsprong is PharmaPartners een familiebedrijf en dat merk je nog altijd aan de open cultuur. Onze organisatie is hecht en transparant. Van werkvloer tot directiekamer: overal heerst een prettige, informele sfeer en staan open en eerlijke collega’s voor je klaar. We werken in hechte teams samen vanuit onze gedeelde waarden: toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend. Eigenschappen die hard nodig zijn om de gezondheidszorg verder vooruit te brengen.

Ruimte voor jouw ambities
Wij gaan graag een relatie voor de lange termijn met je aan. Daarom vinden wij het belangrijk dat alle collega’s de mogelijkheid krijgen om hun persoonlijke talenten te ontwikkelen. We doen er alles aan om elke functie afwisselend en uitdagend te houden. Via individuele trainingen en coaching krijgen onze collega’s de kans om hun dromen en ambities waar te maken. Elke collega heeft een persoonlijk opleidingsbudget. Daarnaast nemen jaarlijks een aantal collega’s deel aan een van onze opleidingsprogramma’s. Het Talent Engagement Program is gericht op persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Het Leadership Development Program onderzoekt of deelnemers zich kunnen en willen ontplooien tot een van onze inspirerende, toekomstige leiders. Ook vinden we het belangrijk om aandacht te hebben voor jong talent! Dat doen we door middel van ons Young Professional Program.

 Carrièremogelijkheden zijn er genoeg, want we groeien sterk. We hebben continu nieuwe talenten nodig die zich willen inzetten voor de gezondheidszorg in Nederland!

 Wil je meer weten? Neem contact op met onze Recruiter Hester van Onzenoort.

E: hester.van.onzenoort@pharmapartners.nl

M: 06-34555627

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »