Naast de open sfeer en het gebruik van innovatieve technologie├źn, biedt Avanade ook veel mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling door bijvoorbeeld het aanbieden van een career advisor, trainingen en doorgroeimogelijkheden.

Avanade

Zoek je een uitdagende stage of baan waar je kunt werken met de nieuwste Microsoft-technologieen? Kom dan onze teams bij Avanade versterken! Avanade is een joint venture tussen Microsoft en Accenture & is de leidende aanbieder van innovatieve digitale, cloud- en adviesdiensten, business oplossingen en design-geleide ervaringen binnen het Microsoft ecosysteem. Elke dag maken onze 56'000 professionals een human impact voor onze klanten, hun werknemers en hun klanten.

Met de meeste Microsoft certificaties (60'000+) en 18 (van de 18!) Gold-level Microsoft competenties, zijn we in de unieke positie te helpen bij de groei van organisaties en bij het oplossen van hun meest ingewikkelde challenges. Als starter begin je met een mooi salaris van €2.800,- en goede arbeidsvoorwaarden, afstudeerders krijgen twee begeleiders en €500 per maand. Wil je meer informatie, bekijk dan onze website: www.avanade.com

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2023
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »