Ben jij net of bijna afgestudeerd? Bij ALTEN ben je betrokken bij het kiezen van de projecten waaraan je werkzaam wilt zijn. Zo sta je zelf aan het roer van jouw loopbaan. Je kunt jouw kennis vergroten met trainingen en begeleiding, om als consultant aan de slag te kunnen gaan. Zo zijn er Masterclasses voor de business lines Technology en IT. Kom naar onze stand, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor een baan of afstudeerstage.

ALTEN Nederland

ALTEN is een vooraanstaand bedrijf in technische consultancy, engineering en IT. We zijn werkzaam in alle business sectoren, zoals industrie, defensie, verkeer & vervoer, telecom en finance. Onze klanten bevinden zich in de Top 100 bedrijven in Nederland. Zo kom je als consultant in aanraking met interessante bedrijven met uitdagende en afwisselende opdrachten door heel Nederland.

ALTEN Nederland bestaat uit twee gespecialiseerde business lines: Technology en IT. Binnen de business line Technology is ALTEN werkzaam op het gebied van Technical Software en Mechatronics & Robotics. En bij IT richten wij ons op: Test Services, BI & Analytics en Digital Enterprise. Door deze specialisatie is er altijd wel een vacature die bij jou past.

ALTEN heeft in Nederland vier vestigingen; in Eindhoven, Capelle a/d IJssel, Utrecht en Apeldoorn. Dus ook qua werkomgeving zijn er veel mogelijkheden. Internationaal maken wij deel uit van de ALTEN Groep, die sinds 1988 actief is. Hiermee zijn wij één van de grootste aanbieders van technische consultancy in Europa.

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2019
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »