“Elke dag een stukje beter. Wij gaan voor kwaliteit en we leggen de lat hoog. Dit geldt voor alles wat we doen. Deze instelling, onze samenwerking met elkaar en klanten en onze ‘agility’ zorgt voor toffe mogelijkheden voor jou.”

KZA

KZA helpt diverse organisaties in heel Nederland om kwaliteit structureel te verbeteren en te borgen in de manier van werken. Hoe? Door inzicht te geven in kwaliteit, te zorgen voor goed functionerende IT oplossingen en het optimaliseren van het ontwikkelproces. Kwaliteit van code tot livegang, dat is onze missie. Daar kun jij aan bijdragen!

Talent is goed, karakter is beter
Hier geloven wij in! We zoeken dan ook niet de ‘juiste professional’ om mee samen te werken, we zoeken het juiste karakter. Zoek jij de juiste functie? Ons advies: stop met zoeken naar die functie, ga voor de juiste omgeving. Met de juiste omgeving en het juiste karakter, komt je talent echt tot ontwikkeling.

Jouw ontwikkeling vinden we heel belangrijk. Dat merk je door het persoonlijke contact, de diversiteit in opdrachten en de verschillende mogelijkheden om te leren. Veel van onze collega’s zijn gestart in ons traineeship en doorgegroeid in verschillende specialismen. Zo hebben wij expertise op het gebied van Testen, Testautomatisering, Agile, DevOps en Security.
Ook na het traineeship bouw je door aan waardevolle kennis en vaardigheden. We investeren flink in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling én zorgen ervoor dat collega’s elkaar naar een hoger niveau tillen. Via gildes, trainingen, bijeenkomsten en coaches én doordat elke KZA collega altijd voor je klaar staat met een luisterend oor of slim advies.

Samenwerken aan kwaliteit
Om kwaliteit van software te realiseren, is de inrichting van het software ontwikkelproces en hoe mensen hierin samenwerken sterk bepalend. En natuurlijk maakt technologie van alles mogelijk om kwaliteit te realiseren, te borgen en snel waarde te leveren. Aandacht voor de context en de juiste balans tussen mensen, processen en technologie is essentieel in ons vak. We volgen ontwikkelingen op de voet, delen onze kennis met elkaar en met onze opdrachtgevers.

Oké, en nu de praktijk
KZA’ers richten zich op alle business en IT aspecten en processen die van invloed zijn op kwaliteit. Én hebben de durf en het lef om dit met alle betrokkenen te bespreken. We zijn een sparringpartner voor ontwikkelaars, engineers, scrum masters en product owners van teams. En ook voor business, managers en directie. We brengen een gezonde dosis nieuwsgierigheid en lef mee. Denken en doen vanuit de gedachte ‘kwaliteit staat voorop en levert waarde’.

Opdrachtgevers vragen KZA om te adviseren, begeleiden en praktische invulling. De beste invulling? Die zoeken we in nauwe samenwerking met jou en onze klanten! Samen gaan voor kwaliteit bij onze opdrachtgevers is ook samen gaan voor jouw ontwikkeling, dat is dus echt maatwerk.

Interessant? Kom dan kennismaken met de collega’s en dé goede omgeving: Waarin je een flinke boost geeft aan je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling en elke dag samenwerkt aan een stukje beter. We leren je graag kennen!

Wat KZA jou biedt
-        Ongelimiteerde opleidingsmogelijkheden
-        Gave opdrachten bij aansprekende klanten
-        Op maat invulling van je ontwikkel- en opleidingsplan
-        Aandacht voor jouw mentale welzijn (van persoonlijke gesprekken en toegankelijke
         professionele begeleiding tot hulp via OpenUp en gespecialiseerde coaches)
-        Veel leuke activiteiten zoals het jaarlijkse wintersport uitje
-        Een fijne werksfeer en bedrijfscultuur

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »