Kies voor een carrière bij ProRail. Samen gaan we elke dag vooruit!

ProRail

Bij ProRail zijn we verantwoordelijk voor het Nederlandse spoorwegnet en de stations waar miljoenen mensen dagelijks op vertrouwen voor een fijne reis. Met de groei van het aantal treinreizigers en goederenvervoer, zetten onze 5.000 betrokken collega's zich in om het spoor veilig en hoogwaardig te houden. We werken samen en innoveren met technologieën, als voorbeeld glasvezelkabels die ook dienen als sensoren. Bij ProRail bieden we kansen en inspirerend werk waar je trots op kunt zijn.

Je draagt bij ProRail niet alleen bij aan de toekomst van Nederland, maar ook aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. We waarderen diversiteit en geven je de vrijheid om je kennis en vaardigheden te vergroten. Je kunt bijdragen aan veranderingen in spoorvervoer en ook meewerken aan duurzame mobiliteit. Of dit nou in een (afstudeer)stage of startersfunctie is, het is mogelijk bij ons.

Je ICT-carrière bij ProRail is van essentieel belang voor het groeiende treinvervoer. Je kunt werken aan spannende gebieden zoals AI, Data Science of Machine Learning, waarmee je de spoorcapaciteit vergroot en incidenten helpt voorkomen. Bovendien beheren we ons eigen glasvezel- en gsm-netwerk, en krijg je te maken met maatwerksoftware en datacenters, waar enorme hoeveelheden informatie worden verwerkt. Samen met 650 ICT-collega's werk je aan diverse onderwerpen die Nederland in beweging houden en bijdragen aan onze klimaatdoelstellingen.

Kies voor een carrière bij ProRail. Samen gaan we elke dag vooruit!

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »