Elke dag 1,2 miljoen reizigers en 110.000 ton goederen over het spoor. Dat is niet alleen een logistieke uitdaging, maar ook een ICT-klus om je tanden in te zetten.

ProRail

ICT bij ProRail is uniek in Nederland
Want zonder ICT rijden er geen treinen. En de ICT die wij kennen binnen ProRail is uniek in zijn soort. Het kent een hoge diversiteit en een brede scope. We hebben de meest innovatieve projecten en interessante eigen ICT-producten. Zo hebben we maar liefst 100 projecten simultaan lopen, waarmee we tot de top 10 in Nederland behoren. En wat denk je van een eigen glasvezelnetwerk en een eigen mobiel netwerk? Dat laatste behoort zelfs tot de vijf grootste mobiele telefoonproviders van Nederland.

De beste prestaties in ons vak
Ook onze security is van het hoogste niveau. We willen tenslotte niet dat iemand van buitenaf zomaar de seinen kan bedienen. Mede daardoor dragen we vanuit ICT bij aan de prestaties van ProRail. Onze beschikbaarheidscijfers scoren sky high in vergelijking met andere organisaties die mission critical 24/7 systemen hebben. Dus wil je jezelf uitdagen om steeds te vernieuwen en te verbeteren? Dan zit je bij ProRail op je plek.

Samenwerken voor vervoer waar Nederland beter van wordt
We werken samen aan een gigantische 24-uurs operatie met veel verantwoordelijkheid. Elke dag is anders. Bij ons  implementeer je niet tien keer SharePoint, maar ga je elke dag nieuwe uitdagingen aan in complexiteit en diversiteit. Daarbij bieden we je ook nog eens veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en vinden we dat je voor deze belangrijke klus een mooi salaris verdient.

Meer weten? Kom vooral naar onze stand op het job event en informeer naar de mogelijkheden!

 

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2021
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »