Cisco Networking Academy is een door Cisco in 1997 opgericht wereldwijd leerplatform dat wordt gebruikt om studenten en docenten te inspireren. Cisco Networking Academy is 's werelds grootste en langstlopende onderwijsprogramma aangeboden uit de overtuiging van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Cisco Networking Academy Nederland

Cisco Networking Academy
Cisco Networking Academy is een door Cisco in 1997 opgericht wereldwijd leerplatform dat wordt gebruikt om studenten en docenten te inspireren. Cisco Networking Academy is 's werelds grootste en langstlopende onderwijsprogramma aangeboden uit de overtuiging van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met dit programma wordt een inclusieve toekomst voor studenten en docenten over de hele wereld mogelijk gemaakt.

Cisco Networking Academy stel twee online leerplatformen beschikbaar;

Samen met onze partners vormen wij de brug voor talenten om uit te groeien tot de toekomstige leiders van de wereld van IT. Om dit te realiseren werken wij samen met de meest toonaangevende en innovatieve IT-bedrijven in Nederland. Met deze leidende organisaties in de IT-industrie, is het ons doel om talenten te laten groeien tot de toekomstige impact makers van ons digitale tijdperk.

Talent Program
Cisco Nederland biedt als onderdeel van haar investeringsproject Digitale Versnelling Nederland (DVN) een talentenprogramma aan waarin het ICT-studenten en Cisco Channel Partners met elkaar worden verbonden. Dit programma realiseert een versnelde groei van hoogwaardige 4ejaars HBO ICT-studenten die parallel aan hun stage bij een Channel Partner een certificeringstraject rondom Networking, Security en/of Programmability bij Fast Lane Benelux BV doorlopen. Fast Lane is een wereldwijde IT-instructeur, gespecialiseerd in geautoriseerde training op de cloudstack voor IT-professionals en gebruikers. Na succesvolle afronding van de stage heeft de student de mogelijkheid om in dienst te treden bij het stagebedrijf.

Deelnemen?
4e-jaars HBO student en klaar voor een uitdagende IT-carrière? Dan is het Talent Program wat voor jou!

In dit programma krijg je de kans om je afstudeerstage te lopen bij belangrijke partners van Cisco. Wij werken samen met de volgende toonaangevende en innovatieve IT-bedrijven in Nederland;

  1. Avit
  2. Axians
  3. Conscia
  4. NTT
  5. Simac
  6. Telindus

Naast het lopen van je afstudeerstage bij een van onze partners, doorloop je kosteloos twee certificeringstrajecten van Cisco. Samen met je afstudeerbedrijf besluit jij welke certificaten dit worden!

Het Talent Program geeft je:

1. Baangarantie bij een Cisco-partner, het begin van een carrière met vele mogelijkheden.
2. De mogelijkheid om je professionele ontwikkeling flexibel in te richten.

Wat heeft het Talent Program mij te bieden?

1. Je krijgt een uitdagende afstudeerstage bij een toonaangevend IT-bedrijf in Nederland. Samen met jou kijken we welke stageopdracht en locatie het best bij jou carrière, voorkeur en wensen aansluit.
2. Behaal twee hoogwaardige certificaten op het gebied van Networking, Security en/of Programmability.
3. Geef jouw carrière een kickstart door deel te nemen aan ons programma.
4. Maak onderdeel uit van onze Talent Community en doemee aan gave Cisco-events!

Heb jij interesse om deel te nemen aan het Cisco Talent Program? Meld je aan op het HBO ICT Job & Student Event of via onderstaande website.
https://www.netacad.nl/talent-program-overview/

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »