Manage your data, innovate your business.

E-mergo

‘Onder het motto ‘Manage your data, Innovate your business’ helpen we organisaties het maximale uit hun data te halen. Dit doen we met software van Qlik, Mendix, Microsoft en TimeXtender, waarvoor we software, training, consultancy en support leveren. Samen helpen we bedrijven om nieuwe businessmodellen te creëren en kosten te verlagen.’

Je bent net of bijna afgestudeerd en staat klaar voor een vliegende start van jouw carrière. Er zijn zoveel opties, maar welke past het beste bij jou? Waar je ook aan de slag gaat, door de enorme impact van digitalisering heb jij altijd te maken met technologie. Met dit in je achterhoofd is een stap richting Low-code app development of Business Intelligence interessant.

 E-mergo is een open en informele organisatie waar een leercultuur leeft. Wij hechten veel waarde aan gecertificeerde collega's en het volgen van de trends in de markt.

Je komt terecht in een jonge en vooral gezellige organisatie. Je zal merken dat we naast werken ook graag tijd maken voor plezier. Dit doen we onder andere met uitjes, jaarlijkse wintersport reizen, kerstuitjes en maandelijkse teammeetings. Bij ons op kantoor zul je die gezelligheid goed terugzien. Er wordt dagelijks gezamenlijk geluncht, het kan dus zijn dat je je boterham met kaas opeet naast een van onze directeuren. Na de lunch volgt meestal een uitgebreid en vooral fanatiek potje tafelvoetbal. Of een wandelingetje met collega’s langs het water bij het bedrijventerrein voor een momentje rust. Ook zijn er elke vrijdagmiddag altijd wel wat mensen die even samen wat drinken en snacken om het weekend goed in te luiden.

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie https://werkenbij.e-mergo.nl/ of kom langs bij onze stand tijdens het HBO Job & Student event!

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »