Word jij getriggerd door onderwerpen als blockchain, big data, machine learning, robotisering, data science of ethical hacken? Achmea zet dit in om de toekomst een stap voor te zijn. Kom jij je ontwikkelen tot specialist op gebied van data of IT?

Achmea

Achmea is de grootste verzekeringsgroep in Nederland. Met ongeveer 12.000 medewerkers in Nederland, en zo’n 2.500 daarbuiten in Europa. We willen met toonaangevende oplossingen dagelijks relevant zijn voor klanten. Achmea is actief met een aantal merken, waaronder de zes grote merken Interpolis, Zilveren Kruis, Centraal Beheer, FBTO en Avéro Achmea.

Risico’s veranderen door technologische ontwikkelingen. We monitoren onze gezondheid steeds meer met wearables. Auto’s nemen handelingen over van bestuurders, of rijden zelf. Intelligente woningen geven op afstand controle over alle functies in huis en waarschuwen bij inbraak, brand en wateroverlast. Dat helpt om schade te voorkomen. Tegelijkertijd komen er nieuwe risico’s voor in de plaats: cybercriminaliteit, identiteitsfraude, dataverlies. En bestaande risico’s zijn misschien wel groter dan verwacht, denk aan klimaatverandering.

Een interessante tijd voor Achmea. Al 200 jaar helpen wij mensen omgaan met risico’s. Dat blijven we natuurlijk doen – onzekerheid blijft een fact of life - maar de manier waarop verandert.  Met innovatieve oplossingen willen we van waarde zijn in het dagelijks leven van onze klanten.
We weten natuurlijk niet alles. Daarom hebben we collega’s nodig die de beste zijn in hun vak, die iets brengen wat we nog niet kunnen. Uitdaging genoeg dus.

We laten je graag zien waar we jouw brains kunnen gebruiken binnen ons verzekeringsbedrijf. Want verzekeren in deze tijd betekent voortdurend de voorhoede opzoeken. Met producten voor de klantwensen van vandaag en morgen. En een organisatie die slim alle denkbare moderne technologieën inzet. Denk hierbij aan blockchain, machine learning, big data, robotisering, data science, image recognition, AR/VR, ethical hacking en cyber security.

In ons Young Talent programma staat jouw ontwikkeling voorop. In twee jaar tijd ontwikkel jij je tot specialist in jouw vakgebied. Naast het opdoen van inhoudelijk kennis en het inzetten van deze kennis in de praktijk neem je voor je persoonlijke ontwikkeling samen met de andere Young Talents deel aan het Young Talent Programma. Vier keer per jaar treedt je uit je comfortzone en ga je met behulp van externe begeleiding aan de slag met thema’s die voor jou belangrijk zijn. Je volgt trainingen en past dit via coaching zelfstandig toe in je werk. Doorgroeien naar een andere functie behoort tot de mogelijkheden. Je neemt hierin wel zelf de regie op je loopbaan en je eigen ontwikkeling!

Wil jij de toekomst een stap voor zijn? En ga je afstuderen of ben je al (bijna) afgestudeerd? Neem dan een kijkje op www.werkenbijachmea.nl. Of neem contact op met onze campus recruiter Tamar Noordermeer via tamar.noordermeer@achmea.nl of bel/whatsapp naar 0613333614.

 

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2020
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »