Defensie is niet zomaar een werkgever. Met een baan bij het ministerie van Defensie investeer je in je toekomst. Direct of indirect werk je aan vrede en veiligheid in Nederland en daarbuiten.

Ministerie van Defensie

‘Je hoeft geen militair te zijn om bij Defensie te werken’

Je kunt aan de slag als burger of als militair bij één van de ondersteunende onderdelen van Defensie: de Bestuursstaf, bij het Materieel en ICT Commando of het Ondersteuningscommando. Hier werk je als inkoper, ICT'er, technicus of in één van de vele andere burgerfuncties.

 Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Het belangrijkste kapitaal van Defensie is haar personeel. Met zo’n 65.000 medewerkers is het een van de grootste werkgevers.

Het burgerpersoneel draagt met ruim 22.000 medewerkers bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld, door het geven van ondersteuning en het verzorgen van materieel en IV-systemen.

Militairen én burgerpersoneel zijn elk vanuit hun eigen expertise van onschatbare waarde in het vervullen van de missie van Defensie.

Werk je bij Defensie, dan wordt er veel van je verwacht. Maar je krijgt daar ook veel voor terug. Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals voorzieningen om werk en privé goed te combineren. Defensie investeert in jou gedurende je loopbaan. Ook in je persoonlijke ontwikkeling. Je komt in een werkomgeving die aantrekkelijk is voor brede groepen in de samenleving. Afkomst, geslacht, geaardheid of huidskleur spelen hier geen rol. Het gaat erom wat je kunt en doet.

https://werkenbijdefensie.nl/inspiratiegebieden/verover-het-digitale-domein

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »