Work hard, Play hard!

SynTouch

Met SynTouch start je jouw carrière in een wereld waar data allesbepalend is. Jij wordt zelf de data- en integratie-expert en gaat werken voor toonaangevende bedrijven in Nederland. Dit doe je met een team van SynTouchcollega’s, waarin je volop kansen krijgt jezelf te ontwikkelen en te leren van senior collega’s. Je werkt er hard voor om je steeds verder te ontwikkelen, om zo expert te worden binnen jouw vakgebied. Waar je vervolgens ook de ruimte krijgt voor ontspanning. Er wordt daarom ook veel waarde gehecht aan de sociale aspecten van het werk.

Work hard – Play hard! 

Ben je net afgestudeerd? Of klaar voor de volgende stap? Bij ons begint het met een gedegen opleidingsprogramma dat afgestemd wordt aan je persoonlijke behoefte. Je doorloopt een breed programma aan trainingen, waarbij je kennis maakt met de verschillende facetten van integratie- en datamanagement. In het programma ontdek je ook waar jouw talenten liggen en waar je jezelf verder in wilt gaan specialiseren. Word jij de data-managementconsultant, de MuleSoft-/TIBCO-developer of ga je juist richting de coding met Java en C#? SynTouch is dé expert op integratie en datamanagement en we bieden je diverse carrièremogelijkheden.  

 Traineeship afgerond, wat dan? De carrièremogelijkheden, enkele voorbeelden: 

Junior Dataconsultant 

Je gaat je verder specialiseren als data-managementconsultant, hierbij krijg je een gedegen opleiding aan de hand van de DAMA DMBoK (Data Management Body of Knowledge). Onder begeleiding van een senior data-managementconsultant ga je je verder ontwikkelen in het analyseren, adviseren en ontwikkelen van datamodellen, -architecturen en -strategieën. Gaandeweg ontdek je samen met SynTouch wat jouw sterke punten zijn en kan je je verder gaan ontwikkelen op gebieden als Data Governance, Master Data Management, Data-integratie, et cetera. Dit doe je samen in een SynTouchteam, waarin we in jou investeren, door het aanbieden van opleidingen en persoonlijke begeleiding door ervaren collega’s.   

 Junior Integratiedeveloper 

Je gaat je verder specialiseren als integratiedeveloper, waarbij je alles leert over integratiepatronen en -architecturen, zoals API-Led, event processing en microservices. Daarbij kijken we samen wat er het beste bij jou past; een coding of juist een low-coding platform. Ga je coderen? Dan ga je misschien wel aan de slag met Java, Apache Camel,  Kafka, Spring Boot of juist met Azure LogicApp, Azure functions en C#. Past een low-code platform beter bij jou? Dan bieden we volop kansen met de toonaangevende integratieplatformen van TIBCO en MuleSoft. Dit doe je samen in een SynTouchteam, waarin we in jou investeren, door het aanbieden van opleidingen en persoonlijke begeleiding door ervaren collega’s.   

 Bierbrouwer 

Sociale aspecten van het werk vind je ook belangrijk. Heb je een passie voor bier, dan ben je van harte welkom om één van onze brouwsels te komen proeven. En wie weet ben je straks één van onze brouwmeesters in onze eigen brouwerij aan de Parklaan in Eindhoven.  

 

Ik wil mij aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2024
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »