HBO-ICT Job & Student Event logo

Exposant aanmelden

Check de informatie voor beursdeelnemers en vul het onderstaande formulier in voor deelname aan het HBO-ICT Job & Student Event met een stand op 6 oktober 2023 in Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht.

NB toewijzing van de stands is op volgorde van reservering.

Ja, ik reserveer een complete stand van 12m2 (4 meter breed en 3 meter diep).

De kosten voor een standaard stand zijn: €6630,- bij reservering voor 15 augustus 2023. Dat is inclusief 15% vroegboekkorting. Bij reservering na 15 augustus 2023 betaal je €7800,-.

Ja, ik maak gebruik van eigen standbouw en reserveer een plek van 12m2) (4 meter breed en 3 meter diep).

De kosten voor een standplaats van 12m2 zijn: €6630,- bij reservering voor 15 augustus 2023. Dat is inclusief 15% vroegboekkorting. Bij reservering na 15 augustus 2023 betaal je €7800,-.

Ja, ik wil een prominente plek en overleg graag over de mogelijkheden.

NB is er een maar een beperkt aantal prominente plekken beschikbaar.

Ja, ik wil een ander formaat stand en overleg graag over de mogelijkheden.

* alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en kortingsprijzen gelden bij aanmelding voor 15 augustus 2023.

De organisatie van het HBO-ICT Job & Student event wil aan alle exposanten de mogelijkheid bieden om één masterclass te verzorgen in het programma voor studenten. Wanneer je de mogelijkheid of wens hebt om meer dan één masterclass te geven zal de organisatie kijken of dit passend is in het masterclass programma.

Ja, ik wil een masterclass verzorgen/meer informatie ontvangen over het geven van een masterclass.

Na verzending van uw reservering wordt u doorgestuurd zodat u uw reservering digitaal kunt ondertekenen. Met het ondertekenen maakt u uw reservering definitief. Alvast bedankt.

Ondergetekende is bevoegd om een overeenkomst namens het bedrijf/de organisatie aan te gaan en is in het bezit van de algemene HBO-I Voorwaarden van deelname en verklaart zich hiermee akkoord.

Het is niet meer mogelijk om u in te schrijven voor deelname aan het HBO-ICT Job & Student Event 2022 in het Beatrixgebouw, Utrecht.

We zijn alweer druk bezig om een en ander in orde te maken voor 2023. Bent u geïnteresseerd in deelname aan de beurs en heeft u nog niet eerder meegedaan, vul dan het formulier in op de website en dan plaatsen wij u op de mailinglist. 

Deelnemers HBO-ICT Job & Student Event

HBO-ICT Job & Student Event 2023
Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

T: 020-626 1782
E: info@hbo-i.nl

Routebeschrijving »
Contact »